***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Адвокат Хаджигенов: Депутати от БСП са за затвора. Днес гласуват какви оръжия ще дадем на Украйна


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 9 декември   

 

Правилата, наподобява, постоянно важат за някой друг…

Парламентарната група на Българска социалистическа партия намерено бойкотира разпоредбите на Народното събрание и демонстративно стартира излъчването на закритото съвещание на Народното събрание по време на разискването за военната помощ за Украйна.

Някои от депутатите излъчваха онлайн, други единствено размахваха телефоните си, макар че не би трябвало да имат механически устройства в себе си.

***

„ Имунитетите на тези депутати от Българска социалистическа партия, които са излъчвали закрито съвещание на Народното събрание, би трябвало да бъдат свалени и да има обвинителен акт. Трябва да има правосъден развой и при всички случай приказваме за санкции – отнемане от независимост “.

***

***

***

***

Интересно… става известно, че „ публичното мнение “, което ни пробутват, не е всеобщо, а просто е шумно и са избрали да слушат него, по някакви причини…

Mашинният избор се оказва по-предпочитан вид за гласоподаване на избори. Обществото по-скоро приема за значима тематиката с влизането на България в Шенгенското пространство, въпреки към този момент да не проличава необикновен интерес.

***

" Откакто служебният кабинет е на власт, виждаме завой към това да не се поддържа еврото. Не можем да стоим с най-ниските приходи в Европа и невисок растеж на Брутният вътрешен продукт и да чакаме да станем богата страна. За да стане това, би трябвало да има условия инфлацията не би трябвало да е шоков удар, а това става с вложения ".

***

" България би трябвало да одобри още закони и да стартира да ги ползва ", това сподели пред публицисти нощес държавният секретар по правораздаване и сигурност на Нидерландия Ерик ван дер Бюрх, който взе участие в срещата на вътрешните министри в Брюксел и гласоподава срещу приемането на страната ни в Шенген. Според него проблемите на България са свързани с правата на индивида и битката с корупцията.

***

„ Очаквано се прояви почитание към личността на Габровски, даже от партии, които споделиха, че изрично няма да поддържат негов кабинет. Представянето на този претендент министър председател беше показан като неполитически, само че няма по какъв начин да е подобен “.

***

ВИДЕО

***

Както беше маркирано, задържанията се случиха седмица преди откриването на известния коледен базар в Страсбург, който притегля до два милиона гости в столицата на Елзас.

***

Тръмп упрекнат за пренебрежение към съда, оповестява CNN.

Министерството на правораздаването желае от федерален арбитър да упрекна Тръмп в пренебрежение към съда за отвод да се съобрази с призовка, издадена това лято, изискваща от някогашния президент да разкрие документи, обозначени като секретни, споделиха двама души, осведомени със обстановката.

Наказанието за пренебрежение към съда може да бъде санкция и даже присъда за затвор.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР